Egmont Story House AB

Välkommen till oss! Egmont Story House AB är ett medieföretag med starka varumärken och engagerade medarbetare. Vi skapar innehållsrika magasin, veckotidningar, serietidningar, målar/pysselböcker, spel, pussel, sajter och event och kommunicerar med läsare som har brinnande intressen. 

Kärnan

Under varumärket Kärnan skapar vi spel, pussel, pysselprodukter, aktivitetsböcker, mjukdjur, barnböcker och mycket mer. Kärnan bildades redan 1946 i Helsingborg men har fortfarande barnasinnet kvar!

Vi fokuserar på kreativitet, kvalitet och innovation. Våra produkter kan du garanterat hitta i leksaksbutiker och bokhandlare runt om i landet. Sedan i början på 80-talet har vi tillverkat sällskapsspel och den klassiska Kärnan-logotypen återfinns på många spel för både barn och vuxna. Inom flera produktkategorier, såsom målar- och pysselböcker, är vi marknadsledande.

Våra starka varumärken är centrala i vårt produktsortiment, däribland Bamse, Sveriges mest populära björn. Genom samarbeten med internationella företag som Disney och Mattel har vi ett ständigt aktuellt sortiment.

I dag arbetar drygt 20 personer inom verksamheten, de flesta i Malmö men flera på fältet över hela Sverige. 

Våra produkter säljs inte direkt till konsument utan enbart till återförsäljare. För frågor eller beställning kontaktar du vårt orderkontor:

orderkontor@egmont.se
040-693 95 25